Anunt important!

In conformitate cu prevederile Ordonanței Militare privind unele masuri de prima urgenta care privesc aglomerările de persoane si circulația transfrontalieră a unor bunuri, pe toata durata stării de urgență prelungita în data de 14 aprilie 2020, pentru 30 zile, de către Președintele Klaus Iohannis, competițiile naționale de orientare sunt suspendate.

Informații despre starea competițiilor internaționale organizate sub egida Federației Internaționale de Orientare găsiți aici.

Informații despre Campionatul Mondial Masters – Orientare în Alergare 2020 aici.

Informații despre Campionatul Mondial Universitar – Orientare în Alergare 2020 aici.

Decizia Federației Internaționale de Orientare referitoare la competițiile internaționale organizate până în data de 31.05.2020 aici.

 

In conditiile declararii starii de pandemie COVID-19 de catre Organizatia Mondiala de Sanatate si a reglementarilor nationale ulterioare, Federatia Romana de de Orientare suspenda toate activitatile pana in data de 31.03.2020, urmand a actualiza starea acestora in concordanta cu reglementarile adoptate de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta si conform masurilor stabilite ca urmare a declararii starii de urgenta.